MERCEDES-BENZ C43AMG BI-TURBO 270KW 4MATIC

Značka vozu: Mercedes-Benz

Rok výroby: 2017

Výkon motoru: 270 kW

Obsah: 2.999 ccm

Najeto kilometrů: 117.233

Palivo: benzín

Typ karosérie: kombi

Převodovka: automatická

Země původu: Německo

Barva: červená

Klimatizace: s klimatizací

799.999 Kč

Cena bez DPH: 661.156 Kč

1. vlastník, V minulosti nehavarováno, Platná STK, Pohon 4x4, Servisní knížka, Odpočet DPH, ABS, adaptivní tempomat, asistent rozjezdu do kopce, bluetooth, centrální zamykání, dálkové centrální zamykání, el. ovládání oken, el. ovládaný kufr, ESP, hlídání mrtvého úhlu, isofix, kožené čalounění, LED světlomety plnohodnotné, litá kola, palubní počítač, panoramatická střecha, parkovací asistent, parkovací kamera, posilovač řízení, satelitní navigace, senzor stěračů, sledování únavy řidiče, Start/Stop systém, tempomat, USB, vyhřívaná sedadla, vyhřívané čelní sklo, záruka, vícezónová klimatizace, ostřikovače světlometů, nastavitelné sedačky, nastavitelný volant, multifunkční volant, vyhřívané zadní okno, parkovací senzory, vypínatelný airbag spolujezdce, vyhřívaná zrcátka

Vozidlo zakoupeno jako nové i ojeté u autorizovaného dealera Mercedes-Benz v Německu. Po celou dobu dodržovaný pravidelný servis a údržba dle servisního plánu výrobce Mercedes-Benz a to do roku 2024 s pravidelně vedenou servisní historií u autorizovaných dealerů Mercedes-Benz v Německu a v autorizovaném servisu Mercedes-Benz Fa René a.s. v Hradci Králové.

PRAVIDELNĚ VEDENÁ DIGITÁLNÍ SERVISNÍ KNIHA V AUTORIZOVANÝCH SERVISECH+VEŠKERÁ LITERATURA A NÁVODY K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ VOZIDLA+COC LIST PRŮKAZ PŮVODU VOZIDLA+2X KLÍČ+SADA LETNÍCH A ZIMNÍCH PNEU+KOMPLETNÍ PROVĚŘENÍ SPOLEČNOSTI CEBIA - ŽÁDNÁ POJISTNÁ UDÁLOST ANI HAVÁRIE!

NYNÍ PO KOMPLETNÍ PŘEDPRODEJNÍ SERVISNÍ PROHLÍDCE A SERVISU VOZIDLA 8/2024 FA RENÉ MERCEDES-BENZ V HRADCI KRÁLOVÉ - KOMPLETNÍ INSPEKČNÍ PROHLÍDKA VOZIDLA A TO VČETNĚ KOMPLETNÍ MECHANICKÉ KONTROLY VOZIDLA+KOMPLETNÍ DIAGNOSTIKA VOZIDLA+KOMPLETNÍ KONTROLA KAROSERIE+KOMPLETNÍ KONTROLA MOTORU A JEHO TĚSNOSTI+NOVÝ OLEJ V MOTORU+FILTRY+KOMPLETNÍ KONTROLA VŠECH PROVOZNÍCH KAPALIN+KOMPLETNÍ KONTROLA PODVOZKU A NÁPRAV VČETNĚ KONTROLY ŘÍZENÍ+KOMPLET KONTROLA BRZDOVÉHO SYSTÉMU - VŠE ŘÁDNĚ ZAPSÁNO V MERCEDESU DO DIGITÁLNÍ SERVISNÍ KNIHY!

Uvedení do provozu 4/2017. OD UVEDENÍ DO PROVOZU DO ROKU 2021 1 MAJITEL V NĚMECKU - OD ROKU 5/2023 1.MAJITEL V ČR. PÍSEMNÁ GARANCE PŮVODU A NAJETÝCH KILOMETRŮ DO KUPNÍ SMLOUVY PŘI PRODEJI DO KUPNÍ SMLOUVY - NAJETO SKUTEČNÝCH 117.233KM - VŠE JASNĚ DOLOŽENO DO POSLEDNÍHO KM!

Motorizace originál ostrá verze C43 AMG SE STÁLÝM POHONEM 4x4 - 4MATIC 270kw S AUTOMATIKOU PŘEVODOVKOU A ŘAZENÍM F1. FULL LED INTELIGENT ADAPTIVNÍ SVĚTLOMETY. NASTAVITELNÝ AGILITY PODVOZEK. PRÉMIOVÝ AUDIOSYSTÉM BÜRMASTER. ORIGINÁLNÍ R18 ALU KOLA AMG. BLACK NIGHT PACKET - ČERNÉ LIŠTY, ČERNÉ KONCOVKY VÝFUKŮ. KRÁSNÝ ZVUKOVÝ PROJEV MOTORU A VÝFUKU.

Vozidlo i přes své stáří a nájezd ve velmi zachovalém optickém a plně funkčním perfektním technickém stavu. Karoserie bez zjevných viditelných kosmetických vad z provozu, bez zjevné koroze. Interiér čistý, zachovalý, bez větších známek používání, zánovní stav. Motor perfektní kultivovaný tichý start, plynulý chod i nádherný tah. Převodovka řadí perfektně a hladce na všechny režimy. Podvozek i řízení perfektně tuhé,bez vůlí. NYNÍ POUZE SEDNOU A JEZDIT.

CENA UVEDENA S DPH.
MOŽNÝ ODPOČET DPH PRO PLÁTCE!

V CENĚ ZÁRUKA 12 MĚSÍCŮ NA DALŠÍ OPOTŘEBENÍ – KRYJE MOTOR, SPOJKU, NÁPRAVY, DIFERENCIÁL, PŘEVODOVKU, TURBO, ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY, ČERPADLA, MOTORKY STĚRAČŮ, ALTERNÁTOR, HOMOKYNETICKÉ KLOUBY, TERMOSTAT, STARTÉR, POLOOSY,
TĚSNĚNÍ A VŠECHNY MAZANÉ MECHANICKÉ SOUČÁSTKY – LZE PRODLOUŽIT AŽ NA 3 ROKY BEZ OMEZENÍ NÁJEZDU KM!

TECHNICKÁ A EMISE DO 4/2025 - DALŠÍ PROJDE BEZ PROBLÉMU.

VZHLEDEM K OMEZENÍ ROZSAHU TEXTU V INZERCI VÝBAVU ZAŠLU NA VYŽÁDÁNÍ PŘÍMO DLE VIN UVEDENOU V CEBII!

 

Máte zájem o MERCEDES-BENZ C43AMG BI-TURBO 270KW 4MATIC?
Kontaktujte nás.

© 2024 Allcars | Vyrobilo studio
Zásady ochrany osobních údajů
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram