FORD B-MAX 1.6i 16v 77kw AUTOMAT - POZOR UPRAVENO PRO ZTP!

Značka vozu: Ford

Rok výroby: 2014

Výkon motoru: 77 kW

Obsah: 1.599 ccm

Najeto kilometrů: 33.400

Palivo: benzín

Typ karosérie: MPV

Převodovka: automatická

Země původu: Česká republika

Barva: stříbrná

Klimatizace: s klimatizací

249.999 Kč

1. vlastník, V minulosti nehavarováno, Platná STK, Servisní knížka, Úprava pro zdravotně postižené, ABS, asistent rozjezdu do kopce, bezklíčkové ovládání, bluetooth, centrální zamykání, dálkové centrální zamykání, el. ovládání oken, ESP, isofix, litá kola, palubní počítač, parkovací asistent, posilovač řízení, senzor stěračů, sledování únavy řidiče, Start/Stop systém, tempomat, USB, vyhřívaná sedadla, vyhřívané čelní sklo, xenony, záruka, vícezónová klimatizace, ostřikovače světlometů, nastavitelné sedačky, nastavitelný volant, multifunkční volant, vyhřívané zadní okno, parkovací senzory, vypínatelný airbag spolujezdce, vyhřívaná zrcátka

Vozidlo zakoupeno jako nové u autorizovaného dealera Ford Auto-IN Hradec Králové. Po celou dobu dodržována pravidelná údržba dle servisního plánu údržby výrobce Ford a to do konce záruky pouze v autorizovaném servise Ford Auto-IN v Hradci Králové; kde bylo zakoupeno.

POZOR - VOZIDLO UPRAVENO PROFESIONÁLNĚ OD VÝROBY PRO OSOBY ZTP ČÁSTEČNĚ INVALIDNÍ NEBO VOZÍČKÁŘE - V KUFRU EL.JEŘÁB PRO VYKLÁDÁNÍ A NÁKLÁDÁNÍ VOZÍKU + UPRAVENA SEDAČKA ŘIDIČE NA OTOČNÝCH POJEZDECH PRO LEPŠÍ VYSTUPOVÁNÍ Z AUTA - ÚPRAVA V HODNOTĚ 80.000KČ !

SERVISNÍ KNIHA+VEŠKERÉ NABÝVACÍ DOKLADY A FAKTURY O POŘÍZENÍ VOZIDLA A PŘÍSLUŠENSTVÍ+COC LIST PRŮKAZ PŮVODU+VEŠKERÉ NÁVODY K OBSLUZE VOZIDLA A PŘÍSLUŠENSTVÍ+DALSI DOLOŽEBÉ DOKLADY.

NYNÍ PO KOMPLETNÍ INSPEKČNÍ PROHLÍDCE A SERVISU VOZIDLA 9/2024 V HRADCI KRÁLOVÉ - KOMPLETNÍ INSPEKCE VOZIDLA A TO VČETNĚ KOMPLETNÍ MECHANICKÉ KONTROLY PODVOZKU, NÁPRAV A ŘÍZENÍ+KOMPLETNÍ KONTROLA MOTORU A JEHO TĚSNOSTI A TO VČETNĚ KONTROLY PROVOZNÍCH KAPALIN+KOMPLET DIAGNOSTIKA VOZU+KOMPLETNÍ VÝMĚNA PŘEDNÍCH BRZD.KOTOUČŮ A DESTIČEK+KOMPLET KONTROLA BRZD.SYSTÉMU+NOVÝ OLEJ V MOTORU A FILTRY - VŠE ŘÁDNĚ ZAZNAMENÁNO DO SERVISNÍ KNIHY+DOLOŽENO FAKTUROU U AUTA+GARANCE SERVISU DO KUPNÍ SMLOUVY!

Uvedení do provozu 8.9.2014. OD ZAKOUPENÍ DO 9/2024 PO CELOU DOBU 1 MAJITELKA - JEŽDĚNO POUZE KRÁTKÝMI TRASAMI NA NÁKUPY A K LÉKAŘ - PRODEJ Z DŮVODU ÚMRTÍ. PÍSEMNÁ GARANCE PŮVODU A NAJETÝCH KM - NAJETO SKUTEČNÝCH 33.400KM - VŠE JASNĚ DOLOŽENO - JASNÝ PŮVOD A HISTORIE VOZIDLA!

POZOR - ŽÁDNÝ ECOBOOST - ATMOSFERICKÁ 1.6i BENZIN 16v 77kw bez turba s automatickou převodovkou. IDEÁLNÍ PRO OSOBY ZTP, KTEŘÍ SI MOHOU NA VOZIDLO VYŽÁDAT PŘÍSPĚVEK OD STÁTU, NEBO PRO DŮCHODCE, ČI VOZIDLO VYUŽÍVANÉ PRO MĚSTSKÝ PROVOZ. NIZKÉ PROVOZNÍ NÁKLADY NA ÚDRŽBU VOZU!

Vozidlo i přes své stáří ve stavu zánovniho vozidla a to opticky i technicky, vše plně funkční. Karoserie po kontrole, bez zjevných kosmetických větších vad z provozu, bez zjevné koroze na karoserii i podvozku. Interiér čistý, velmi málo používaný, bez větších známek opotřebení - zánovní stav. Motor čistý, zánovní, bez úniku kapalin, perfektní tichý start, plynulý chod, i tah. Převodovka řadí nádherně hladce, bez škubání či kopání. NYNÍ JEDN SEDNOUT A JEZDIT!

V CENĚ ZÁRUKA 12 MĚSÍCŮ NA DALŠÍ OPOTŘEBENÍ – KRYJE MOTOR, SPOJKU, NÁPRAVY, DIFERENCIÁL, PŘEVODOVKU, ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY, ČERPADLA, MOTORKY STĚRAČŮ, ALTERNÁTOR, HOMOKYNETICKÉ KLOUBY, TERMOSTAT, STARTÉR, POLOOSY,
TĚSNĚNÍ A VŠECHNY MAZANÉ MECHANICKÉ SOUČÁSTKY – LZE PRODLOUŽIT AŽ NA 3 ROKY BEZ OMEZENÍ NÁJEZDU KM!

TECHNICKÁ A EMISE DO 7/2025 - PROJDE DALŠÍ ABSOLUTNĚ BEZ PROBLÉMU!

VÝBAVA VOZIDLA DLE VIN:

Bezpečnostní systémy: ABS, ESP, 6x airbag, deaktivace airbagu spolujezdce
Asistenční systémy: Stabilizace podvozku, ABS
Zabezpečení vozidla: Alarm, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Imobilizér, Zaslepení zámků
Vnitřní výbava a komfort: Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. startér, Klimatizovaná přihrádka, Nastavitelný volant, Posilovač řízení, Senzor opotřebení brzd. destiček, Senzor stěračů, Senzor tlaku v pneumatikách, Venkovní teploměr, Vnitřní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Zadní loketní opěrka, Zásuvka na 220 V, Otáčkoměr, KEYLESS BEZKLÍČOVÉ STARTOVÁNÍ A ODEMYKÁNÍ, STARTOVÁNÍ TLAČÍTKEM, ZÁMEK ŘADICÍ PÁKY, dvouzónová klimatizace automatická
Palubní systémy a konektivita: Bluetooth, Digitální příjem rádia (DAB), Hlasové ovládání, Mobilní připojení, Originální autorádio, Palubní počítač, Přístrojová deska digitální, USB,Digitální přístrojová deska
Sedadla: Dělená zadní sedadla, Isofix, Nastavitelná sedadla, Podélný posuv sedadel, Příprava pro isofix, VyhříVANÁ SEDADLA, Výškově nastavitelná sedadla, Výškově nastavitelné sedadlo řidiče, Výsuvné opěrky hlav, SEDAČKA ŘIDIČE OTOČNÁ UPRAVENO PRO LEPŠÍ VYSTUPOVENÍ PRO ŘIDIČE SE ZTP!
Světelná technika: Automatické svícení, LED denní svícení, Mlhovky, Ostřikovače světlometů, Denní svícení
Vnější výbava: 2x posuvné boční dveře, Zadní stěrač, litá kola, celoroční pneumatiky
Pohon a podvozek: Start/Stop systém
Ostatní: Záruka 1 ROK NA DALŠÍ OPOTŘEBENÍ

 

Máte zájem o FORD B-MAX 1.6i 16v 77kw AUTOMAT - POZOR UPRAVENO PRO ZTP!?
Kontaktujte nás.

© 2024 Allcars | Vyrobilo studio
Zásady ochrany osobních údajů
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram