OPEL ASTRA J 1.4TURBO 103kw ECOTEC HATCHBACK

Značka vozu: Opel

Rok výroby: 2011

Výkon motoru: 103 kW

Obsah: 1.399 ccm

Najeto kilometrů: 137.620

Palivo: benzín

Typ karosérie: hatchback

Převodovka: manuální

Země původu: Německo

Barva: šedá

Klimatizace: s klimatizací

149.999 Kč

1. vlastník, V minulosti nehavarováno, Platná STK, Servisní knížka, 6 rychlostních stupňů, ABS, bluetooth, centrální zamykání, dálkové centrální zamykání, el. ovládání oken, ESP, isofix, palubní počítač, parkovací asistent, posilovač řízení, satelitní navigace, senzor stěračů, tempomat, USB, vícezónová klimatizace, nastavitelné sedačky, nastavitelný volant, multifunkční volant, vyhřívané zadní okno, parkovací senzory, vypínatelný airbag spolujezdce, vyhřívaná zrcátka

Vozidlo zakoupeno jako nové i ojeté u autorizovaného dealera OPEL Autohaus Robler GMBH v Německu. Po celou dobu dodržována pravidelná údržba dle servisního plánu údržby výrobce OPEL a to do roku 2024 pouze v autorizovaném servise OPEL Autohaus Robler GMBH, kde bylo zakoupeno.

Údržba prováděna pravidelnými inspekcemi každý rok a to včetně kontroly prorezavění karoserie dle plánu OPEL až do 2024!
PRAVIDELNĚ VEDENÁ SERVISNÍ KNIHA+COC LIST PRŮKAZ PŮVODU VOZIDLA+PROTOKOLY TUV Z STK Z NĚMECKA+VEŠKERÁ LITERATURA OPEL K OBSLUZE VOZU+2x KLÍČ+VESTAVĚNÝ STOJAN OD VÝROBCE NA JÍZDNÍ KOLA!

NYNÍ PO KOMPLETNÍ INSPEKČNÍ PROHLÍDCE A SERVISU VOZIDLA 5.9.2024 V HRADCI KRÁLOVÉ - KOMPLETNÍ INSPEKČNÍ PROHLÍDKA VOZU+KOMPLETNÍ MECHANICKÁ PROHLÍDKA VOZIDLA+KOMPLETNÍ KONTROLA PODVOZKU A NÁPRAV VČETNĚ KONTROLY ŘÍZENÍ+KOMPLETNÍ KONTROLA KAROSERIE+KOMPLETNÍ DIAGNOSTICKÝ TEST+KONTROLA PROVOZNÍCH KAPALIN+NOVÝ OLEJ V MOTORU+NOVÉ FILTRY - VŠE ŘÁDNĚ ZAPSÁNO DO SERVISNÍ KNIHY+DOLOŽENO FAKTUROU PŘI PRODEJI+GARANCE PROVEDENÝCH ÚKONU DO KUPNÍ SMLOUVY !

Uvedení do provozu 5.1.2011. OD UVEDENÍ DO PROVOZU DO 8/2024 PO CELOU DOBU 1 MAJITEL V NĚMECKU. PÍSEMNÁ GARANCE PŮVODU A NAJETÝCH KM DO KUPNÍ SMLOUVY PŘI PRODEJI - NAJETO SKUTEČNÝCH 137.620KM - VŠE JASNĚ DOLOŽENO DO POSLEDNÍHO KM!

Spolehlivá a velice svižná ekonomická motorizace s velmi pozitivními recenzemi uživatelů - 1.4TURBO ECOTEC 103kw - NEJSILNĚJŠÍ KTEROU AUTOMOBILKA V TÉTO MOTORIZACI DODÁVALA. KOMBINOVANÁ SPOTŘEBA 5l/100KM. ROZVOD ŘETĚZEM. Nizké provozní a servisní náklady. VELICE PĚKNĚ VYBAVENO. OD VÝROBY PŘÍPLATKOVÝ NÁRAZNÍK S VESTAVĚNÝM VÝSUVNÝM/SKLÁDACÍM STOJANEM NA JÍZDNÍ KOLA - VELMI JEDNODUCHÉ POUŽÍVÁNÍ V PÁR KROCÍCH!

Vozidlo na své stáří díky velice pečlivému majiteli a pravidelnému autorizovanému servisu ve velmi pěkném optickém a plně funkčním technickém stavu. Karoserie bez zjevných kosmetických vad a bez zjevné koroze na karoserii - pravidelně kontrolována v autorizovaném servisu. Interiér čistý, voňavý, zachovalý, bez větších známek používání. Motor perfektní studený start, plynulý chod i tah, bez úniku kapalin. Podvozek i řízení perfektně tuhé, bez vůlí. Převodovka i spojka plně funkční bez nutnosti investic. NYNÍ JEN SEDNOUT A JEZDIT!

V CENĚ ZÁRUKA NA 12 měsíců NA DALŠÍ OPOTŘEBENÍ VOZIDLA- kryje nepředvídatelné vnitřní mechanické poruchy - vztahuje se na motor, převodovku, diferenciál, nápravy, hlavy válců, ventily, olejové čerpadlo,hlavu motoru, tesnesni motoru, rozvodová kola/řemen- lze prodloužit až na 36 měsíců!

NOVÁ TECHNICKÁ KONTROLA A EMISE DO 8/2026 - BEZ JEDINNÉ ZAVADY - DALŠÍ PROJDE ABSOLUTNĚ BEZ PROBLÉMU!

VÝBAVA VOZIDLA DLE VIN:

Bezpečnostní systémy: ABS, ESP, 6x airbag, deaktivace airbagu spolujezdce
Asistenční systémy: Stabilizace podvozku, ABS
Zabezpečení vozidla: Alarm, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Imobilizér, Zaslepení zámků
Vnitřní výbava a komfort: Deaktivace airbagu spolujezdce, El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. startér, Klimatizovaná přihrádka, Nastavitelný volant, Posilovač řízení, Senzor opotřebení brzd. destiček, Senzor stěračů, Senzor tlaku v pneumatikách, Venkovní teploměr, Vnitřní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Zadní loketní opěrka, Zásuvka na 220 V, Otáčkoměr
Palubní systémy a konektivita: Bluetooth, Digitální příjem rádia (DAB), Hlasové ovládání, Mobilní připojení, Originální autorádio, Palubní počítač, Přístrojová deska s barevným displejem, Satelitní navigace, USB,Digitální přístrojová deska
Sedadla: Dělená zadní sedadla, Isofix, Nastavitelná sedadla, Podélný posuv sedadel, Příprava pro isofix, Sportovní sedadla, Vyhřívaná sedadla, Výškově nastavitelná sedadla, Výškově nastavitelné sedadlo řidiče, Výsuvné opěrky hlav
Světelná technika: Automatické svícení, LED denní svícení, Mlhovky, Ostřikovače světlometů, Denní svícení
Vnější výbava: VESTAVĚNÝ STOJAN S UCHYCENÍM NA JÍZDNÍ KOLA V NÁRAZNÍKU, Zadní stěrač
Pohon a podvozek: Start/Stop systém
Ostatní: Záruka

 

Máte zájem o OPEL ASTRA J 1.4TURBO 103kw ECOTEC HATCHBACK?
Kontaktujte nás.

© 2024 Allcars | Vyrobilo studio
Zásady ochrany osobních údajů
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram